IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi Nedir?

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi, yöneticiler ve süpervizörler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara kuruluşlarında sağlığı ve refah standartlarını iyileştirecek araçlar ve teknikler sunar. Eğitim, herhangi bir sektörde ve organizasyonda çalışan yöneticilere ve süpervizörlere yönelik olup, onların sağlık ve refah uzmanı olmalarını değil, çalışanlarının sağlığını ve iyiliğini önemseyen liderler olmalarını amaçlar.

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi Süresi ve Tarihleri

Bu eğitim programı, bir gün süren ve toplamda 7 saatlik yoğun bir eğitim sürecini kapsar. Eğitim tarihleri için Ege Consulting’in eğitim takvimine göz atabilirsiniz. Ayrıca, e-learning (LMS) yöntemi ile kendi çalışma programınıza uygun şekilde de bu eğitime katılabilirsiniz.

Eğitim Yeri

  • Yüz yüze: İstanbul Anadolu Yakası
  • Sanal sınıf: Zoom

Sanal sınıf eğitimlerimize dair genel bilgiler için tıklayınız.

Öngörülen Eğitmen

Özgür Cengiz, bu eğitimi verecek olan deneyimli ve uzman bir eğitmendir.

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitiminin Sağladıkları

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi, katılımcılara şu avantajları sağlar:

  • Kalite Güvencesi: Güvenlik ve sağlık profesyonelleri için oldukça itibarlı bir kuruluş olan IOSH tarafından tasarlanmış ve kalite kontrolü yapılmış bir eğitim programıdır.
  • Esneklik: Program, işinize uygun olacak şekilde esnek bir şekilde sunulabilir.
  • Verimli ve Etkili Öğrenme: Sağlık ve refahın temel ilkeleri tek bir programda ele alınmaktadır.
  • Tanınırlık ve Saygınlık: Yöneticiler ve süpervizörler için dünya çapında tanınan, saygın ve sertifikalı bir eğitimdir.
  • Gerçekler ve Vaka Çalışmaları: Dünyanın dört bir yanından unutulmaz ve düşündürücü gerçekler ve vaka çalışmaları ile desteklenir.

Eğitim Kapsamı

Eğitim programı aşağıdaki konuları kapsar:

  1. Sağlıklı Bir Şirket ve İşyerinin Önemi: Sağlıklı bir şirket ve işyeri sağlığı ve refahını yönetmenin neden mantıklı olduğu.
  2. Sağlık Risk Yönetimi: Sağlık risklerini etkin bir şekilde yönetme teknikleri.
  3. İşe Uygunluk: İnsanların sağlık durumundaki dalgalanmaları yönetmenin önemi.
  4. Refah Programları: Bir refah programının bir kuruluşu nasıl etkileyebileceği ve ona değer katabileceği.

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi Başarım Ölçütleri

  • %100 Katılım: Eğitimin tam katılım gerekliliği.
  • Sınav Başarısı: IOSH Managing Occupational Health and Wellbeing Sertifika Sınavı başarısı.
  • Proje Çalışması: Eğitim kapsamında verilen proje çalışmasının başarı ile tamamlanması.

Bu eğitimi almak ve işletmenizde sağlık ve refah standartlarını iyileştirmek için Ege Consulting’in IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi sayfasına göz atabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN EĞİTİMLER

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi

İş Sağlığı ve Refah Yönetimi eğitimi, sağlık eğitimine yeni bir yaklaşım sunar. İçeriğin çalışanlarınızın ilgisini çektiğini ve onlara ilham verdiğini de göreceksiniz 

IOSH Yöneticiler için Yangın Güvenliği Eğitimi

Sürdürülebilir bir işyeri yangını güvenliği kültürü, yangından korunma ve bu alandaki olumlu tutum, bilgi, algı ve inançlara dayanmaktadır. 

IOSH Güvenli Yönetim Eğitimi

Yüz yüze, sanal sınıf ve e-learning yöntemleri ile verilebilmektedir. Yöntemler hakkında bilgilere ilgili yöntemin linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NEBOSH Kaza / Olay Araştırma Eğitimi

Bu yeterlilik, olay araştırmalarında görev alan ve bu süreci etkili bir şekilde yürütmek isteyen herkes içindir. Eğitim İngiliz NEBOSH ve HSE kurumları tarafından hazırlanmıştır.   

NEBOSH Liderlik Eğitimi

NEBOSH, kıdemli iş liderleri veya bu rolü üstlenmek isteyenler için bir günlük bir sağlık ve güvenlik yeterliliği geliştirmek için Büyük Britanya’nın Sağlık ve Güvenlik Düzenleyicisi, Health and Safety Executive (HSE) ile birlikte çalışarak bu programı geliştirmiştir.

NEBOSH Uluslararası Genel Sertifika Eğitimi

1979’daki kuruluşundan bu yana dünyanın dört bir yanından yaklaşık 550.000 kişi NEBOSH yeterliliği kazanmıştır. Her yıl on binlerce kişi, 130’dan fazla ülkede sınavlar sunan 600 eğitim kurumundan eğitimler alaran NEBOSH yeterliliklerine ulaşmaktadır.

Gözlem ve ramak kala raporlama, Dijital iş izin sistemi ve geribildirim yönetimi uygulamaları

Bir Ege Consulting markası olan Ege Techno, iş raporlama, iş izin ve geri bildirim sistemini daha etkin, kullanıcılar için basit ve kolay izlenebilir olarak uygulanmasını sağlayacak mobil ve PC arayüzü bulunan mobil uygulama yazılımları geliştirmiştir. 

Techno Report

Gözlem ve Ramak Kala Raporlama Yazılımı

Modern teknolojinin getirdiği kolaylıkları kullanarak, iş yerlerindeki tehlikeleri etkin bir şekilde raporlama ve yönetme imkanı sunar.

Techno Permit

Dijital İş İzin Sistemi Yazılımı

Techno Permit, İSG açısından kritik faaliyetlerin kontrolünde iş izin sisteminin basit ve verimli uygulanmasını sağlayan bir mobil uygulamadır.

Techno Feed

Geribildirim Yönetim Sistemi Yazılımı

Kullanıcıların hizmetlerinizle ilgili geri bildirimlerini kolayca paylaşabilmeleri için tasarlanmış yenilikçi bir web uygulamasıdır.

Yenilikçi iş uygulamalarımızla tanışın.