IOSH Managing Safely Eğitimi | E-Learning IOSH Eğitimleri

Gün geçtikçe globalleşen ve modernize olan iş dünyasında rekabet ortamı, yasal ve uluslararası gereklilikler her işyerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemlerinin önceliğe sahip olmasını gerektirmektedir. İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği standartlarının yükseltilmesi için bu alanda uluslararası deneyim ve eğitime sahip İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri ve Yöneticiler ile çalışmak kaçınılmaz hale gelmiştir.

IOSH Managing Safely Eğitimi Hakkında

IOSH Managing Safely Eğitimi, işyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonellerine İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi felsefesini uluslararası açıdan aktardığı gibi işyeri yöneticilerine yönetim süreçlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki roller ve yönetsel ipuçları sunarak kılavuzluk yapmaktadır. Bu eğitime katılarak başarılı olan katılımcılar, dünyaca tanınmış bu sertifika ile global şirketlerde işe alınma süreçlerinde avantaj sağlarlar.

IOSH Güvenli Yönetim Eğitimi Ürün Sayfası

IOSH Eğitimi Sunum Yöntemleri

IOSH Güvenli Yönetim Eğitimi yüz yüze, sanal sınıf ve e-learning yöntemleri ile verilebilmektedir. Yöntemler hakkında bilgilere ilgili yöntemin linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

IOSH Eğitimi Dili

IOSH Managing Safely Eğitimi Türkçe ve İngilizce dillerinde sunulabilmektedir. Tüm IOSH Eğitimlerimiz

IOSH Eğitimi Süresi ve Tarihleri

  • Süre: 3 gün
  • Tarih: IOSH Managing Safely Eğitimi tarihleri için eğitim takvimine göz atın

Eğitim Yeri

  • Yüz yüze: Anadolu Yakası / İstanbul
  • Sanal sınıf: Zoom
  • E-learning: Ege Consulting LMS

IOSH Eğitimi Öngörülen Eğitmeni

  • Eğitmen: Özgür Cengiz

IOSH Managing Safely Eğitimi Hedef Katılımcı Profili

IOSH Managing Safely Eğitimi her sektörde, organizasyonda, yöneticilik yapan çalışanlar için düzenlenmiş bir eğitim programıdır. Bu eğitim, yöneticilere kendi takımları içerisinde iş sağlığı ve güvenliği yönetimi araçlarının kullanımında beceriler kazandıracaktır.

IOSH Managing Safely Eğitimi Hedefleri

IOSH Managing Safely Eğitimi, işyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği profesyonellerine İş Sağlığı ve Güvenliği yönetim felsefesini uluslararası açıdan aktardığı gibi, işyeri yöneticilerine yönetim süreçlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki roller ve yönetsel ipuçları sunarak kılavuzluk yapar. Managing Safely katılımcıları, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanına dönüştürmez ama bu eğitim katılımcılara sorumlu oldukları İş Sağlığı ve Güvenliği konularını ele almaları hakkında bilgi ve araçları öğretir. En önemlisi, katılımcıların eğitim sonunda İş Sağlığı ve Güvenliğinin neden işin önemli bir parçası olduğunu anlamasını sağlar.

IOSH Managing Safely Eğitim İçeriği

  • Modül 1: IOSH Managing Safely’e Giriş
  • Modül 2: Risk Değerlendirmesi
  • Modül 3: Risklerin Kontrolü
  • Modül 4: Sorumluluklarımızın Bilincine Varmak
  • Modül 5: Genel İşyeri Tehlikeleri
  • Modül 6: Kazaların Araştırılması
  • Modül 7: Performans Ölçümü

IOSH Managing Safely Eğitimi Başarım Ölçütleri

  • %100 katılım
  • IOSH Managing Safely Sertifika Sınavı başarısı
  • IOSH Managing Safely proje çalışması

Bu eğitimi kapalı grup olarak almak için bizimle iletişim formunu doldurarak iletişime geçiniz.

IOSH Managing Safely Eğitimi Nedir?

IOSH Managing Safely Eğitimi, yöneticilere ve İş Sağlığı ve Güvenliği profesyonellerine işyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği yönetim felsefesini ve yönetim süreçlerinde kullanabilecekleri araçları sunar. Katılımcılara sorumlu oldukları İş Sağlığı ve Güvenliği konularını nasıl ele alacaklarını öğretir.

IOSH Eğitimi Kimler Alabilir?

IOSH Eğitimi, her sektörden ve organizasyondan yöneticiler, İş Sağlığı ve Güvenliği profesyonelleri ve bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen herkes tarafından alınabilir.

IOSH Eğitimi Kaç Saat?

IOSH Eğitimi süresi 3 gündür. Eğitim tarihleri için eğitim takvimine göz atabilirsiniz.

IOSH Ne Kadar?

IOSH Eğitimi ücretleri, eğitim türüne ve eğitim sağlayıcısına göre değişiklik göstermektedir. IOSH Eğitimi fiyatları 2024 yılı için Ege Consulting web sitemizde belirtilmiştir.

Detaylı bilgi ve kayıt için IOSH Eğitimi Sayfası ve Eğitimler Sayfası adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Eğitimlerimizle ilgili sorularınız için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

ÖNE ÇIKAN EĞİTİMLER

IOSH İş Sağlığı ve Refah Yönetimi Eğitimi

İş Sağlığı ve Refah Yönetimi eğitimi, sağlık eğitimine yeni bir yaklaşım sunar. İçeriğin çalışanlarınızın ilgisini çektiğini ve onlara ilham verdiğini de göreceksiniz 

IOSH Yöneticiler için Yangın Güvenliği Eğitimi

Sürdürülebilir bir işyeri yangını güvenliği kültürü, yangından korunma ve bu alandaki olumlu tutum, bilgi, algı ve inançlara dayanmaktadır. 

IOSH Güvenli Yönetim Eğitimi

Yüz yüze, sanal sınıf ve e-learning yöntemleri ile verilebilmektedir. Yöntemler hakkında bilgilere ilgili yöntemin linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NEBOSH Kaza / Olay Araştırma Eğitimi

Bu yeterlilik, olay araştırmalarında görev alan ve bu süreci etkili bir şekilde yürütmek isteyen herkes içindir. Eğitim İngiliz NEBOSH ve HSE kurumları tarafından hazırlanmıştır.   

NEBOSH Liderlik Eğitimi

NEBOSH, kıdemli iş liderleri veya bu rolü üstlenmek isteyenler için bir günlük bir sağlık ve güvenlik yeterliliği geliştirmek için Büyük Britanya’nın Sağlık ve Güvenlik Düzenleyicisi, Health and Safety Executive (HSE) ile birlikte çalışarak bu programı geliştirmiştir.

NEBOSH Uluslararası Genel Sertifika Eğitimi

1979’daki kuruluşundan bu yana dünyanın dört bir yanından yaklaşık 550.000 kişi NEBOSH yeterliliği kazanmıştır. Her yıl on binlerce kişi, 130’dan fazla ülkede sınavlar sunan 600 eğitim kurumundan eğitimler alaran NEBOSH yeterliliklerine ulaşmaktadır.

Gözlem ve ramak kala raporlama, Dijital iş izin sistemi ve geribildirim yönetimi uygulamaları

Bir Ege Consulting markası olan Ege Techno, iş raporlama, iş izin ve geri bildirim sistemini daha etkin, kullanıcılar için basit ve kolay izlenebilir olarak uygulanmasını sağlayacak mobil ve PC arayüzü bulunan mobil uygulama yazılımları geliştirmiştir. 

Techno Report

Gözlem ve Ramak Kala Raporlama Yazılımı

Modern teknolojinin getirdiği kolaylıkları kullanarak, iş yerlerindeki tehlikeleri etkin bir şekilde raporlama ve yönetme imkanı sunar.

Techno Permit

Dijital İş İzin Sistemi Yazılımı

Techno Permit, İSG açısından kritik faaliyetlerin kontrolünde iş izin sisteminin basit ve verimli uygulanmasını sağlayan bir mobil uygulamadır.

Techno Feed

Geribildirim Yönetim Sistemi Yazılımı

Kullanıcıların hizmetlerinizle ilgili geri bildirimlerini kolayca paylaşabilmeleri için tasarlanmış yenilikçi bir web uygulamasıdır.

Yenilikçi iş uygulamalarımızla tanışın.